SEO – Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper deg å bli synlig

SEO – Search engine optimization

  Hva er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization (søkemotoroptimalisering), og handler om å overbevise søkemotorer om at akkurat din hjemmeside er den mest relevante for spesifikke søkeord.

Innholdet på din hjemmeside, din autoritet og troverdighet som «representant» av forskjellige søkeord er viktig når det kommer til søkemotoroptimalisering. Google vil at de som benytter sine tjenester skal finne relevant og god informasjon med en gang. Det krever god forståelse og innsikt i hvordan algoritmen til en søkemotor fungerer, og nøyaktig hvilke faktorer som skal vektlegges på og utenfor hjemmesiden.

Har du en hjemmeside som ikke er utviklet med tanke på synlighet? Slike hjemmesider inneholder gjerne flere «flaskehalser» som gjør det vanskelig for søkemotorene å rangere innhold og relevans på nettsiden. La oss finne ut hva som er feil. For de fleste anbefaler vi å starte med en grundig statusanalyse for å se hvor skoen trykker, kartlegge muligheter, og se hvilke tiltak som gir størst effekt.

Teknisk SEO – omhandler å optimalisere rammeverket, publiseringsløsningen og informasjons-strukturen. S2F utfører full rammeverksoptimalisering og sørger for at det enkelt kan gjøres endringer underveis.

On-site SEO – omhandler å optimalisere nettsiden i samsvar med søkeord som er viktig for deg. Dette kan innebære at for eksempel forskjellige undersider blir optimalisert for hver sine søkeord.

Off-site SEO – omhandler å påvirke hvordan hjemmesiden rangerer i Google med hjelp av utenforstående faktorer. I all hovedsak dreier dette seg om nettsider som linker til ditt nettsted og hva slags ankertekst som blir brukt i de linkene. Dette er den viktigste faktoren når det kommer til SEO.

Søkemotoroptimalisering er en tidkrevende jobb som krever verktøy og en nøye utarbeidet plan. Vi tilbyr derfor regelmessig SEO i Webmasteravtalene, slik at du kan fokusere på andre ting.

“Alle” benytter søkemotorer

Henvisninger fra søkemotorer utgjør i dag over 68% av all trafikk til norske nettsteder, og det er ikke lenger en overdrivelse å si at «alle» benytter en søkemotor når de i dag leter etter produkter eller tjenester.

Den desidert mest brukte søkemotoren er Google med så mye som 95% markedsandel, og i en kjøpsprosess er dine potensielle kunder mest sannsynlig innom Google for å innhente informasjon, sammenligne, og finne det beste tilbudet. Er du ikke godt synlig blir du sannsynligvis heller ikke vurdert.

 Derfor skal du bruke START 2 FINISH til SEO

Utvikling av hjemmesider og SEO går hånd i hånd. Det hjelper lite å ha en fin hjemmeside hvis ingen finner den, sant?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er et viktig ledd i hva som definerer en god hjemmeside og i en helhetlig markedsføring på internett.

Ta kontakt så optimaliserer vi din webside for makismalt utbytte av SEO.

Slik virker en søkemotor

Henvisninger fra søkemotorer utgjør i dag over 68% av all trafikk til norske nettsteder

SPØR OSS!

Noe du lurer på? Kontakt oss idag, vi står klare for å hjelpe deg.

Besøksadresse:

Epost: andreas@s2f.no

Tlf.